De najaarsvergadering

2021

De najaarsvergadering van 2021 zal plaatsvinden op 11 en 12 november 2021 in conferentiecentrum Woudschoten te Zeist (www.woudschoten.nl). Dit jaar belooft een bijzonder jaar te worden, we vieren ons 30 jarig bestaan! Tevens wordt dit jaar de proefschriftprijs prijs uitgereikt. Voor deze prijs kan al aangemeld worden. Binnenkort volgt meer over het programma maar we kunnen alvast verklappen dat er een feestelijke avond zal zijn.

Ook dit jaar wordt voor de najaarsvergadering van de NVCB accreditatie aangevraagd.

Registratie formulie: https://forms.gle/ps9MjxtB7yLTJdtj8

 

2020

De najaarsvergadering van 2020 heeft plaats gevonden op 12 en 13 november 2020 in een digitale vorm op Zoom. Komend jaar belooft een bijzonder jaar te worden, we vieren ons 30 jarig bestaan! Tevens worden dit jaar dan ook zowel de proefschriftprijs als de artikel prijs uitgereikt. Voor beide prijzen kan al aangemeld worden. Binnenkort volgt meer over het programma maar we kunnen alvast verklappen dat er een feestelijke avond zal zijn.

Ook dit jaar wordt voor de najaarsvergadering van de NVCB accreditatie aangevraagd.

 

2019

De najaarsvergadering van 2019 heeft  plaats gevonden van 10  tot en met 12 oktober in Athene, in samenwerking met de Hellenic Society for the Study of Bone Metabolism.  Al met al was het een zeer geslaagd programma waarbij er een mooie afwisseling was tussen de Griekse sprekers en de Nederlandse sprekers.