De najaarsvergadering

Tijdens de najaarsvergadering worden de leden in staat gesteld om de laatste onderzoeksresultaten te presenteren. Daarnaast biedt de najaarsvergadering een goede gelegenheid voor het uitwisselen van wetenschappelijke informatie en het initieren van samenwerkingsverbanden tussen onderzoeksgroepen uit Nederland en Belgie. Eveneens worden tijdens de najaarsvergadering mini-symposia georganiseerd waarin gerenommeerde wetenschappers uit binnen- en buitenland de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van botbiologie en de behandeling van (metabole) botziekten presenteren.

De najaarsvergadering 2022 is 10 en 11 november wederom in conferentiecentrum Woudschoten.  Op het programma staan oa presentaties van dr Rachel Schats over Osteoarcheologie, professor Wim van Hul over High Bone Mass disorders en prof Irene Mathijssen over Craniosynostosis. Ook is er uiteraard weer een uitgebreide selectie presentaties van jonge nederlandse bot onderzoekers. Inschrijven voor het congres en diner is nog mogelijk, de overnachtingen zijn helaas uitverkocht.Klik op de volgende link voor het volledige NVCB program 2022.

2021

Vorig jaar was de najaarsvergadering na een eerdere digitale versie weer fysiek. Het was even wennen na 2 jaar COVID19 maatregelen maar met presentaties onder andere van Andre Kuijpers was het weer een groot succes. Foto’s van het hele congres staan op het besloten leden gedeelte, hier een kleine impressie.

NederlandsEnglish